Ben jij ook zo dol op Pinterest? En ben je ook vaak allerlei lekkere en leuke Amerikaanse recepten aan het uitproberen? Ik dus ook, maar dan kom je er achter dat alles in Amerikaanse of Engelse eenheden staat. En dus pakte ik Google er maar weer bij om de overstand van 350° Fahrenheit om te laten rekenen in 180° Celcius. Of om Oz om te rekenen in grammen.

Dat kan makkelijker, dus om je te helpen heb ik een spiekbriefje voor in de keuken gemaakt. Hierop vind je alle ovenstanden, een omrekentabel van veel gebruikte ingrediënten van cup naar gram en een omrekentabel van oz naar gram. Download de pdf, print deze uit en hang hem op een goed zichtbare plek. Ik heb de cheatsheet op mijn afzuigkap gehangen en gebruik hem regelmatig! Ik hoop dat jij er ook zo veel plezier van hebt.

spiekbrief header foto

 

 

 

 

 

 

 

 

Enne Gezin over de Kook vind je ook op Pinterest, dus neem vooral een kijkje.

Print Friendly, PDF & Email
Deel deze blogpost:
Facebook
Twitter
Pinterest